Connexxion Zakelijk

OV-chipkaart

Gebruikt u één van onze (zakelijke) reisproducten? Hieronder vindt u tips om u te helpen bij het kiezen van een reisproduct en extra services voor onze zakelijke reizigers.

Aanvragen OV-chipkaart

Zakelijke reisproducten (abonnementen, Reizen op rekening en Reisbundels) moeten voor gebruik worden geladen op een persoonlijke OV-chipkaart. Hebben uw medewerkers of leerlingen nog geen OV-chipkaart? Die kunnen ze online bestellen.


Uw eigen pick-up device voor OV-reisproducten

Een reisproduct moet vóór gebruik op de OV-chipkaart worden geladen. Dit kan bij 3000 oplaad- en ophaalpunten in Nederland. Of bij uw eigen  'pick-up device' bij u op kantoor, bijvoorbeeld bij uw HR-afdeling.

Met een pick-up device kunt u reisproducten direct laden op de kaart van uw medewerker. Ook als u abonnementen wilt beëindigen, biedt een pick-up device gemak. Gaat een medewerker uit dienst, dan houdt u op diens laatste werkdag zijn/haar OV-chipkaart voor de pick-up device en het restitutieproces wordt automatisch in gang gezet.

Wat heeft u nodig?
Alles wat u nodig heeft is een 220V aansluiting (reguliere stroomvoorziening) en een vrije datapoort zonder firewall. Dan kunt u uw pick-up device meteen aansluiten.
U kunt bij Connexxion pick-up devices kopen of leasen.