Connexxion Zakelijk

Reisbundel

Voor de grootzakelijke markt en voor scholen biedt Connexxion Zakelijk optimale budgetzekerheid met de Reisbundel.  Tegen een vooraf overeengekomen bedrag koopt u in één keer al het OV-gebruik voor alle medewerkers of leerlingen voor een jaar lang.

Geen individuele reiskosten, maar één factuur voor uw hele bedrijf. Het maakt niet uit of de Reisbundel wordt gebruikt voor woon-werkverkeer of voor dienstreizen.

De Reisbundel van Connexxion Zakelijk geldt in alle bussen van Connexxion, Breng en Hermes.

De voordelen voor de ondernemer:

  • Vooraf budgetzekerheid voor het hele bedrijf
  • Geen individuele declaraties
  • Overzicht per gebruiker

De voordelen voor de medewerker:

  • Altijd toegang tot openbaar vervoer
  • Geen tijdsverlies door declaraties

Looptijd

Om gebruik te maken van de Reisbundel sluit u met Connexxion Zakelijk een doorlopende overeenkomst. De prijs van de Reisbundel wordt steeds voor één jaar overeengekomen. Voor elk volgend jaar kan de prijs van de Reisbundel worden bijgesteld op basis van het werkelijke gebruik in het voorgaande jaar. Gedurende de looptijd kunt u medewerkers toevoegen aan het contract en voor medewerkers die uit dienst gaan kunt u de Reisbundel uiteraard stopzetten. Jaarlijks zorgen wij dat uw medewerkers en actueel reisrecht op hun kaart kunnen laden.

OV-chipkaart

Om gebruik te maken van de Reisbundel hebben gebruikers een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Mochten zij nog geen OV-chipkaart hebben dan kunnen zij die gemakkelijk online bestellen op www.ov-chipkaart.nl

Reiskosten

De prijs voor de Reisbundel is afgestemd op het vooraf verwachte OV-gebruik en een vooraf afgesproken aantal kaarthouders. Gedurende de looptijd vindt geen afrekening op basis van daadwerkelijk gebruik plaats.