Connexxion Zakelijk

Reizen op Rekening

Reizen u of uw medewerkers af en toe met het openbaar vervoer? Heeft u (parttime-) medewerkers die nu hun reiskosten declareren? Dan is Reizen op Rekening iets voor u!

Met Reizen op Rekening betaalt u achteraf op basis van werkelijk gebruik. Elke maand ontvangt u van ons een factuur voor de reiskosten van alle medewerkers waarvoor u Reizen op rekening heeft aangevraagd. Geen individuele declaraties meer, maar één overzichtelijke factuur voor uw administratie.

Via deze website heeft u inzicht in de reiskosten per gebruiker, zodat u de factuur kunt controleren en desgewenst de kosten doorbelasten aan individuele gebruikers of afdelingen.

Reizen op Rekening is beschikbaar voor het hele OV. Maar als u dat wilt kunnen wij het reisrecht van uw medewerkers ook beperken tot alleen bus/tram/metro, tot een specifieke regio of alleen weekdagen. De keuze is aan u.

De voordelen voor de ondernemer:

  • Reiskosten achteraf betalen
  • Maandelijks één factuur
  • Geen individuele declaraties
  • Overzicht per gebruiker

De voordelen voor de medewerker:

  • Altijd toegang tot openbaar vervoer
  • Geen tijdsverlies door declaraties

Looptijd

Om gebruik te maken van Reizen op Rekening, sluit u met Connexxion Zakelijk een doorlopende overeenkomst af. Gedurende de looptijd kunt u medewerkers toevoegen aan het contract en voor medewerkers die uit dienst gaan, kunt u het Reizen op Rekening uiteraard stopzetten. Jaarlijks zorgen wij dat uw medewerkers een actueel Reizen op Rekening-reisrecht op hun kaart kunnen laden.

OV-chipkaart

Voor Reizen op Rekening hebben gebruikers een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Mochten zij nog geen OV-chipkaart hebben dan kunnen zij die gemakkelijk online bestellen op www.ov-chipkaart.nl.

Reiskosten

Bij Reizen op Rekening betaalt u hetzelfde bedrag als wanneer u medewerkers op saldo vol tarief met de OV-chipkaart reizen. De ritprijzen vindt u terug als u een reisadvies opvraagt in onze reisplanner.