Connexxion Zakelijk

Zakelijke abonnementen

Reizen uw medewerkers of leerlingen (bijna) dagelijks met het OV? Dan is de centrale inkoop van bus-, tram- en metroabonnementen makkelijk en voordelig!

Zakelijk abonnement voor elke regio

Alleen bij Connexxion kunt u voor elke regio van Nederland een zakelijk abonnement bestellen. Wij werken hiervoor samen met veel andere vervoerbedrijven.

De voordelen voor u:

  • Vooraf zekerheid over reiskosten.
  • Medewerkers hoeven niet steeds reiskosten te declareren.
  • Nieuwe medewerkers of leerlingen kunnen makkelijk instromen.
  • Onder voorwaarden geld terug voor abonnementen bij uit dienst treden of stoppen studie.
  • Eenvoudige administratie: op basis van uw eigen (kostenplaats-) indeling. Lees meer>>

Soorten bus/tram/metro-abonnementen

Abonnementsvormen voor de zakelijke markt:

Netabonnement: Reizen in heel Nederland

Met het Netabonnement reizen uw medewerkers voor een vast bedrag onbeperkt op alle bus, tram en metrolijnen in Nederland.


Regionale abonnementen

De regionale abonnementen werken op basis van zones of zijn geldig in een hele vervoersregio. Deze bieden ook budgetzekerheid, maar zijn aanzienlijk goedkoper zijn dan het Netabonnement.


Netabonnement Zakelijk

Niet in alle regio’s is een regionaal abonnement beschikbaar voor de zakelijke markt. Voor medewerkers, waarvoor wij geen passend regionaal abonnement kunnen leveren, bestaat de mogelijkheid om het Netabonnement tegen sterk gereduceerd tarief te bestellen. Dit Netabonnement Zakelijk is alleen beschikbaar voor bedrijven en instellingen die in totaal minimaal 25 abonnementen voor hun werknemers afnemen (regionale abonnementen meegeteld). Dit abonnement is helaas niet voor scholieren beschikbaar.

Treinabonnementen

U wilt natuurlijk één shop voor alle OV-abonnementen voor uw medewerkers. Daarom kunt u bij Connexxion Zakelijk ook de volgende treinabonnementen bestellen:
  • Altijd Vrij
  • Traject Vrij
De treinabonnementen zijn geldig bij alle spoorvervoerders in Nederland.

Reiskosten

De tarieven van de abonnementen zijn officieel vastgesteld door de (regionale) overheden. In alle gevallen geldt het tarief van de ingangsdatum van het abonnement. Zie de tarievenlijst voor de actuele prijzen in 2017 (pdf).