Connexxion Zakelijk

Groot Zakelijk

Binnen uw organisatie gaat u het liefst efficiënt en flexibel om met uw mobiliteit. Heeft u behoefte aan een mobiliteitspartner waarmee u het zakelijk deur-tot-deur reizen tegen de laagste kosten en op de meest eenvoudige en duurzame wijze kunt regelen? Connexxion biedt u maatwerk.

Uw medewerkers kunnen reizen in al het openbaar vervoer en met de taxi (op basis van een abonnement: Reizen op Rekening reisbundel).


Wat bieden wij u?

  • Kostenbesparing door lage reiskosten en eenvoudige administratie
  • Landelijk dekkend aanbod
  • Reistijd wordt werktijd
  • Duurzaam reizen
  • Toegang tot onze zakelijke portal
  • Mobiliteitsadvies op maat
  • Kostenbesparing 


Kostenbesparing & eenvoudige administratie

Zakelijk Connexxion geeft u duidelijk inzicht in uw mobiliteit en -kosten. Op één overzichtelijke factuur.
Daarnaast adviseren wij graag hoe u uw zakelijke verkeer tegen de laagste kosten kunt regelen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor budgetzekerheid, het verlagen van de reiskosten en het verminderen van administratieve handelingen. Bovendien is openbaar vervoer vaak goedkoper dan de vergoeding die uw aan uw medewerkers betaalt voor autokilometers en parkeerkosten.


Landelijk dekkend aanbod


Abonnementen
Connexxion Zakelijk biedt u een landelijk dekkend aanbod van abonnementen voor trein, bus, tram en metro. Ook bieden wij abonnementen van andere OV-bedrijven aan.

Reizen op rekening en Reisbundels
Met Connexxion Zakelijk kunnen uw medewerkers steeds weer slim kiezen en vervoermiddelen combineren. Met 1 kaart hebben ze het hele openbaar vervoer tot hun beschikking plus diverse deur-tot-deur diensten, zoals taxi.

Flexibiliteit
Heeft u medewerkers die dagelijks met het OV willen reizen? Of parttimers en medewerkers in wisseldiensten? Maken uw medewerkers dienstreizen naar verschillende locaties? Met Connexxion Zakelijk kunt u inspelen op veranderingen en de (toekomstige) behoeften van uw medewerkers. Gaat een medewerker bijvoorbeeld uit dienst, gaat hij/zij verhuizen, of meer of juist minder reizen? Dan kunt u het reisproduct daarop aanpassen of opzeggen.


Reistijd wordt werktijd

Veel treinen, trams, bussen en metro’s zijn inmiddels uitgerust met gratis WiFi. Zo kunnen uw medewerkers in alle rust werken, wat weer meer productieve en declarabele uren oplevert.


Duurzaam reizen

Vervoer veroorzaakt ongemerkt een groot deel van de milieubelasting van een bedrijf. Door medewerkers vaker met het OV te laten reizen, kunt ook u de CO2-uitstoot van uw bedrijf reduceren.


Zakelijke webportal

Als zakelijke klant kunt u inloggen op onze zakelijke webportal. Daarin kunt u gemakkelijk nieuwe abonnementen bestellen, mutaties doorvoeren en heeft u inzage in de Reizen op Rekening van uw medewerkers. Zo heeft u altijd inzage in de kosten van het woon-werk en zakelijke vervoer van uw medewerkers.


Meer informatie en persoonlijk advies

Wilt u meer weten over wat Connexxion als mobiliteitspartner voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op met onze Klantenservice Zakelijk:  088 - 625 19 96. Onze accountmanagers geven u graag persoonlijk advies op maat.