Connexxion Zakelijk

Scholen

Maak het uw leerlingen gemakkelijk om met de bus naar school te reizen. De centrale inkoop van bus-, tram- en metroabonnementen biedt veel voordelen.


Wat kunnen wij u bieden?

  • Bereikbaarheid school
  • Reisperiode afgestemd op schooljaar
  • Gezamenlijke afstemming lestijden en dienstregeling
  • Overzichtelijke facturatie per leerling
  • Zakelijke webportal

Bereikbaarheid school

Van langdurige samenwerking profiteren het onderwijs en het openbaar vervoer. Goed en betaalbaar openbaar vervoer maakt uw onderwijsinstelling voor meer leerlingen aantrekkelijk. Als voldoende leerlingen gebruikmaken van het OV, kunnen wij de bereikbaarheid van uw onderwijsinstelling beter waarborgen.

Reisperiodes afgestemd op schooljaar


Abonnementen
Gewone jaarabonnementen sluiten niet aan bij de reisperiode van uw leerlingen. Connexxion Zakelijk levert uw leerlingen abonnementen die alleen geldig zijn in een schooljaar, de winterperiode en de examenperiodes van uw onderwijsinstelling. Zo bespaart u kosten voor de ouders van uw leerlingen.

Reisbundel
Tegen een vooraf overeengekomen bedrag koopt u in één keer al het OV-gebruik voor alle leerlingen en medewerkers voor het hele schooljaar. Iedereen krijgt via een eenvoudig bestelproces hetzelfde reisrecht voor het hele schooljaar. Zo voorkomen wij dat u veel werkt heeft aan de bestellingen van individuele abonnementen. Het maakt niet uit of de Reisbundel wordt gebruikt voor woon-schoolverkeer, voor excursies of voor dienstreizen van uw medewerkers.


Gezamenlijke afstemming lestijden en dienstregeling

Graag overleggen wij met u over de mogelijkheden om buslijnen af te stemmen op uw onderwijslocaties, uw lesrooster en uw schoolvakantie-periodes. Daarnaast kunt u bij ons een touringcar huren voor bijvoorbeeld schoolreisjes.


Overzichtelijke facturatie per leerling

Wij bieden u de mogelijkheid om in de facturen de leerling-nummers te vermelden. Zo kunt u de reiskosten, of dit nu een abonnement of Reizen op Rekening betreft, gemakkelijk doorbelasten aan de ouders van uw leerlingen.


Zakelijke webportal

Als zakelijke klant kunt u inloggen op onze zakelijke serviceportal. Daarin kunt u gemakkelijk nieuwe abonnementen bestellen, mutaties doorvoeren en heeft u inzage in de Reizen op Rekening van uw leerlingen en medewerkers. Zo heeft kunt u de kosten van het woon-school vervoer helder verantwoorden aan de ouders van uw leerlingen.


Meer informatie en persoonlijk advies

Wilt u weten wat Connexxion als mobiliteitspartner voor uw onderwijsinstelling kan betekenen?
Neem contact op met Klantenservice Connexxion Zakelijk: 088 - 625 19 96.

Onze accountmanagers geven u graag persoonlijk advies op maat.