Connexxion Zakelijk

MKB

Onnodige reiskosten voorkomen en administratie tot een minimum beperken? Met Connexxion Zakelijk reizen uw medewerkers met reisproducten die voor u financieel het meest aantrekkelijk zijn.


Wat hebben wij u te bieden?

  • Kostenbesparing door lage reiskosten en eenvoudige administratie
  • Met 1 kaart alles geregeld
  • Reistijd wordt werktijd
  • Duurzaam reizen
  • Toegang tot onze zakelijke serviceportal
  • Kostenbesparing 


Overzichtelijk

Connexxion Zakelijk geeft u duidelijk inzicht in uw mobiliteit en uw mobiliteitskosten. Dit alles op één overzichtelijke factuur. Bovendien is openbaar vervoer vaak goedkoper dan de vergoeding die uw aan uw medewerkers betaalt voor autokilometers en parkeerkosten.


Met 1 kaart alles geregeld


  • Reizen op Rekening en ReisbundelsMet Connexxion Zakelijk kunnen uw medewerkers steeds weer slim kiezen en vervoermiddelen combineren. Met 1 kaart hebben ze het hele openbaar vervoer tot hun beschikking plus diverse deur tot deur diensten zoals taxi.

  • Abonnementen: Connexxion Zakelijk biedt u een ruim aanbod van abonnementen voor trein, bus, tram en metro. We bieden ook abonnementen van andere OV-bedrijven aan.

Flexibiliteit

Heeft u medewerkers die dagelijks met het OV willen reizen? Of parttimers en medewerkers in wisseldiensten? Maken uw medewerkers dienstreizen naar verschillende locaties? Met Connexxion Zakelijk kunt u inspelen op veranderingen en de (toekomstige) behoeften van uw medewerkers. Gaat een medewerker bijvoorbeeld uit dienst, gaat hij verhuizen, of meer of juist minder reizen, dan kunt u het reisproduct daarop aanpassen of opzeggen.

Reistijd wordt werktijd

Veel treinen, trams, bussen en metro’s zijn inmiddels uitgerust met gratis WiFi. Zo kunnen uw medewerkers in alle rust werken wat weer meer productieve en declarabele uren oplevert.

Duurzaam reizen

Vervoer veroorzaakt ongemerkt een groot deel van de milieubelasting van een bedrijf. Door medewerkers vaker met het OV te laten reizen, kunt ook u de CO2-uitstoot van uw bedrijf reduceren.

Zakelijke webportal

Als zakelijke klant kunt u inloggen op onze zakelijke webportal. Daarin kunt u gemakkelijk nieuwe abonnementen bestellen, mutaties doorvoeren en heeft u inzage in de Reizen op Rekening van uw medewerkers. Zo heeft u altijd inzage in de kosten van het woon-werk en zakelijke vervoer van uw medewerkers.

Meer informatie

Bovenaan deze pagina ziet u ons assortiment voor zakelijke mobiliteit en onze zakelijke reisproducten.